Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:


Αντικαταβολή Μετρητοίς.


Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή χρεώνεται με κόστος που αφορά τις εισπρακτικές υπηρεσίες της μεταφορικής.

 

Τα ποσά διαμορφώνονται σε :

 

Εντός Αττικής : 0,60 €

Εκτός Ατικής: 1,80 €


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.


Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας. Μολις μας ενημερωσετε για την καταθεση τηλεφωνικά, ή στελνοντας το αποδεικτικό με ενα mail στο info@gb-pharmacy.gr ή με ένα fax στο 210-2511476, η παραγγελία σας αποστέλλεται. Ο τραπεζικος λογαριασμος που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι εξής:


Τράπεζα Πειραιώς , αριθμός λογαριασμού: GR44 0172 0710 0050 7104 0443 692

Δικαιούχος : Φαρμακείο Γεωργίας Μπουργανού & ΣΙΑ ΕΕ


Εθνική Τράπεζα , αριθμός λογαριασμού: GR73 0110 1650 0000 1654 4034 446

Δικαιούχος : Φαρμακείο Γεωργίας Μπουργανού & ΣΙΑ ΕΕ


Πιστωτική Κάρτα.


Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Ενδέχεται να σας ζητηθεί κωδικός επιβεβαίωσης (verified code) από την τράπεζα της κάρτας σας. Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει κωδικό σε προηγούμενη ηλεκτρονική αγορά, θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό. Σε αντίθετη περίπτωση να είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.


Πληρωμή στο κατάστημα.


Με αυτόν τον τρόπο, αφού έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας και εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε τα προιόντα απο το κατάστημα, πληρώνετε στο ταμείο του καταστήματος και παραλαμβάνετε την παραγγελία σας.


Εναλλακτικά ως διεύθυνση πληρωμής και παραλαβής μπορεί να χρησιμοποιηθεί η : 

Σταδίου 3, Σύνταμα (Φαρμακείο Οικονομάκης Ιωάννης).

 

Οι παραλαβές απο το κατάστημα γίνονται καθημερινά και Σάββατο 08:00-20:00.